VAROVANJE ZASEBNOSTI:

 

Varovanje zasebnosti in obravnava osebnih podatkov

Lastnik in upravljalec spletnega mesta

Naziv: BLUEDESIGN, TJAŠA REMŠAK S. P. (v nadaljevanju Bluedesign )

Naslov: Cesta na Lepo njivo 21, 3330 Mozirje

Matična številka: 5184492000

Davčna številka: SI 8760949

E-naslov: info@west-blue.com

V Bluedesign upoštevamo in izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z osebnimi podatkih naših kupcev. Vse aktivnosti so v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR).

Spletno mesto west-blue.com zbira vaše osebne podatke, samo v primeru, da to omogočite. Kadar:

  • oddate spletni obrazec
  • se registrirate (naredite uporabniški račun)
  • opravite nakup
  • se prijavite na naše e-novice,

omogočite zbiranje osebnih podatkov. Vaši podatki so obdelani samo za namene, za katere so nam bili posredovani. Pridobljenih podatkov ne uporabljamo ali zlorabljamo v druge namene.

Uporaba in namen hranjenja ter obdelave podatkov

Posredovane osebne podatke hranimo in obdelujemo izključno za namen poslovne komunikacije.
Kupec, ki prostovoljno označi, da želi prejemati e-novice, se strinja z občasnim obveščanjem o novostih in akcijah, preko e-sporočila.
Pridržujemo si pravico do hranjenja izključno podatkov, pridobljenih preko zgoraj pridobljenih načinov.

Vsebujejo lahko ime, priimek, e-naslov, naslov, telefonska številka, številka Vip kartice ali drug podatek, prostovoljno podan.

Podatke hranimo do preklica kupca. Za vpogled v shranjene osebne podatke, nas lahko kontaktirate na zgornji e-naslov. Soglasje za uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Prosimo, da tudi to sporočite preko e-sporočila. Po prejemu umika soglasja, bomo vse vaše podatke izbrisali v roku 7 dni.

Analiza obiskanosti spletnega mesta

Za analiziranje podatkov o obiskanosti spletnega mesta uporabljamo sledeča orodja:

  • Google Analytics
  • Google Webmaster
  • Interna orodja za analizo prodaje
  • Facebook analitična orodja

Pridobljenih osebnih podatkov (uporabniški račun, oddaja naročila, kontakt), ne uporabljamo pri analiziranju obiskanosti spletnega mesta

Piškotki

Na spletni strani uporabljamo piškotke. Več si lahko preberete spodaj.

PIŠKOTKI:

KAJ SO PIŠKOTKI

Piškotke ali kratke besedilne datoteke, spletno mesto pošlje brskalniku. Naloga piškotkov je, da računalnik prepozna spletni strežnik. Izboljšujejo uporabniško izkušnjo, ni pa nujno, da jih spletno mesto uporablja.

Ob odprtju spletnega mesta west-blue.com  se lahko strinjate z uporabo piškotkov, ali pa uporabo zavrnete.

Poznamo začasne piškotke, ki so ustvarjeni zgolj trenutno. Podatke beležijo med brskanjem po spletnemu mestu, ob zaprtju okna brskalnika, pa se izbrišejo. V nasprotju trajni piškotki ostanejo na računalniku ali drugi mobilni napravi. Ob vsakemu obisku spletne strani, se aktivirajo.

TRAJNI PIŠKOTKI, KI JIH UPORABLJAMO

Spletno mesto uporablja Google Analytics piškotke (_ga,_utma, _utmb, _utmc, _utmz). Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete tukaj.

Uporabljamo tudi sejne piškotke. Ti se shranijo v začasni pomnilnik in se izbriše ob zaprtju brskalnika. Informacij od uporabnikov ne zbirajo.

V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadarkoli izklopite.

 

Bluedesign by West Blue

Naslov

BLUEDESIGN, Tjaša Remšak s.p.
Cesta na Lepo njivo 21
3330 Mozirje

Telefon

(03) 839 49 50

Elektronski naslov

info@west-blue.com

Pišite nam

9 + 14 =