Šivanje po meri

Nudimo vam različne vrste popravil vaših oblačil ter ostalega tekstila

Razvoj in proizvodnja

Razvoj dizajna in prototipa

Všeč nam je izziv oblikovanja in iskanja rešitev, ki poenostavijo funkcionalnost in hkrati izboljšajo estetiko. Delamo lahko na podlagi slik, skic, zgodovinskih referenc ali grobih konceptov.

Izdelava vzorca

Vzorčno šivanje je predpogoj za začetni proizvodni proces. Le tako skupaj preverjamo kakovost, hkrati pa imamo še vedno možnost optimizacije proizvodnega procesa. Ta korak sledi izdelavi začetnega prototipa.

Šivanje za potebe podjetjij

Ste specialist za marketing, ter imate znanje kako prodati produkt,kateri zahteva tudi faze šivanja, nimate pa znanja/izkušenj po proizvodnji le tega?

Z različnimi fazami vam bomo pomagali od vaše ideje v glavi, do končnega produkta. Ponosni smo na to, da že več let v velikih količinah proizvajamo in supportiramo blagovno znamko

Materiali

Pomagamo vam bomo izbrati prave materiale, ki ustrezajo vašemu izdelku.Naše izkušnje v industriji so nam skozi desetletja pomagale prepoznati raznorazne materiale, ki bodo sigurno zadostili vašim potrebam

Proizvodnja linija

Kakovost in pozornost do detajlov sta naša konkurenčna prednost. Čeprav smo veseli tudi manjših serij, raje sodelujemo s strankami, ki lahko zagotovijo konstantne količine.

Pakiranje

Zlaganje, označevanje, zavijanje je možno za vse izdelke, ki jih izdelujemo.
Prav tako lahko poimensko označujemo vsako oblačilo/artikel posebej.

Partnerji

Podjetja in organizacije s katerimi sodelujemo

Bluedesign by West Blue

Naslov

BLUEDESIGN, Tjaša Remšak s.p.
Cesta na Lepo njivo 21
3330 Mozirje

Telefon

(03) 839 49 50

Elektronski naslov

info@west-blue.com

Pišite nam

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.